Ga naar de inhoud
bruiden-background

Klaar om te stralen voor de camera?

Model: Celine van Healthy Habits en Astrid van Yoga met Astrid
Fotograaf: Morgane Gielen

Welkom! Ik ben Céline, een gepassioneerde make-up artist met een toewijding om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en je zelfvertrouwen te laten stralen tijdens je volgende zakelijke fotoshoot.

Als ervaren professional begrijp ik dat een perfecte look niet alleen over make-up gaat, maar ook over het vastleggen van jouw unieke persoonlijkheid en zakelijke imago.

portfolio 12

Model: Marcelo Ballardin
Fotograaf: Stéphanie Smeets

Mijn Aanpak

  • Gepersonaliseerde Visie: Ik werk nauw met jou samen om je visie en doelen voor de fotoshoot te begrijpen. Of je nu een professioneel ingetogen uitstraling wilt of juist een krachtige en gedurfde look, ik pas mijn vaardigheden aan om aan jouw wensen te voldoen.
  • Hoogwaardige Producten: Ik maak uitsluitend gebruik van hoogwaardige en langhoudende make-upproducten die zorgen voor een vlekkeloze uitstraling, zowel in persoon als op camera.
  • Aandacht voor Detail: Mijn streven naar perfectie en oog voor detail zorgen ervoor dat elke penseelstreek en elke tint nauwkeurig wordt aangebracht, waardoor je er op je best uitziet in elke belichting.
  • Vertrouwde Samenwerking: Jouw comfort en vertrouwen staan voorop. Ik creëer een ontspannen en gezellige omgeving waarin je je op je gemak voelt terwijl ik aan je look werk.
  • Advies op Maat: Als make-up artist gaat mijn rol verder dan alleen het toepassen van make-up. Ik bied professioneel advies over huidverzorging en make-up technieken die je helpen om je huid voor te bereiden en te laten stralen.

Model: Mathilde voor L’Occitane en Provence
Fotograaf: Bram Laebens

Jouw zakelijke fotoshoot is een kans om jezelf te presenteren aan de wereld en ik sta klaar om je te helpen die eerste indruk onvergetelijk te maken. Neem vandaag nog contact met me op om je afspraak te plannen. Samen zorgen we ervoor dat je met vertrouwen voor de camera staat en straalt als nooit tevoren!

Laat mijn penseel je natuurlijke schoonheid benadrukken en je ware zelf naar voren brengen