Ga naar de inhoud
Minerale make-up banner foto

Verzorgt de huid

Geen synthetische parfums

Natuurlijke zonnebescherming

Waarom kiezen voor minerale make-up?

Minerale make-up is hypoallergeen. Het bevat ook een natuurlijke zonnebescherming en zinkoxide dat een ontsmettende werking heeft op jouw huid. De losse poeders worden vaak aangeraden door dermatologen en zeker voor tieners met acné. 

Daarnaast bevatten de producten geen opvulmiddelen waardoor je eigenlijk met pure pigmenten aan de slag gaat. Hierdoor heb je veel minder product nodig. Ook zijn de producten veel makkelijker in gebruik dan andere cosmetica. 

Waarom een make-up workshop bij MaeMua komen volgen?

Ik ben ondertussen meer dan 5 jaar make-up artist en heb al verschillende opleidingen gevolgd. Ik blijf dit ook doen zodat mijn kennis up to date blijft. Ook houd ik niets geheim tijdens de workshops. Ik leg al mijn kennis op tafel zodat jij met de beste tips en tricks naar huis gaat. 

Tijdens de workshop krijg jij persoonlijke tips. Zowel op basis van jouw gezichtsvorm als welke kleuren het beste bij jou passen. Je leert ook welke penselen je het beste waarvoor gebruikt en waarom dit zo is. Zo zal make-up voor jou geen geheimen meer kennen en weet je eindelijk wat je moet doen als je voor de spiegel staat. 

Minerale make_up banner